"Een statische afbeelding van jouw toekomstbeeld. Een sfeervol plaatje die je wensen tastbaar maakt.

Ben jij benieuwd naar de potentie van jouw woning na verbouw of herinrichting? Wil jij potentiële kopers een goed beeld laten zien van de mogelijkheden die de woning biedt? Dan kun je gebruik maken van de kracht van een artist impression. Door de opzet van een 3D model worden jouw wensen inzichtelijk gemaakt middels een sfeervolle impressie.

De fotorealistische afbeeldingen kunnen tevens goed worden ingezet voor vastgoed communicatie waaronder campagnes, brochures, websites, prints, verkooppanelen en bouwborden.

Woning Hengelo 03 b (artist impression - 3D visualisatie)

Artist Impressions.

3D animaties.

Slaapkamer Dalfsen (3D animatie)

"Dwaal weg in je toekomstdroom door middel van een levensechte video. Wat nog niet bestaat wordt hier virtueel tot leven gebracht.

Vertel jouw verhaal en wandel door het project. Bekijk niet één standpunt maar ervaar de gehele ruimte, voel de sfeer en ontdek de mogelijkheden van de beschikbare vierkante meters. Een animatie is heel geschikt om online in te zetten en geeft een helder beeld van de diverse opties die een ruimte biedt.

Vertaal je wensen, dromen en plannen naar een concreet beeld.

"Krijg een goed beeld van de ruimte en de mogelijkheden ervan.

Om een woning zo goed mogelijk in beeld te brengen voor de verkoop kun je gebruik maken van een sfeervolle 2D plattegrond. Ook wanneer jouw project nog in de presentatie- of conceptfase zit is een sfeerplattegrond een ideale manier om toe te passen. Geef nét dat beetje extra karakter en gevoel bij de ruimte door de plattegrond levendig vorm te geven.

Kleuren, vloeren, maatvoering, indeling en stijl zijn allemaal nog aan te passen zodat ze volledig overeenkomen met jouw wensen. De plattegronden kunnen zowel met als zonder maatlijnen en ruimte benamingen worden gemaakt

Sfeer plattegrond 03

Sfeer plattegronden.